Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دونالد ترامپ گفته ماریا یوانوویچ، سفیر سابق آمریکا در اوکراین که یکی از شهادان اصلی تحقیقات استیضاح است حاضر نشده بوده که عکس رئیس‌جمهوری را در داخل سفارت آمریکا در اوکراین بیاویزد.

ترامپ توضیحات بیشتری این باره ارایه نکرد.

خانم یوانوویچ که هفته گذشته در کنگره شهادت داد به نمایندگان گفته بود علت اخراج او "اتهام‌های دروغین" از سوی کسانی بوده که "انگیزه‌های سوال برانگیزی" داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی دو هفته گذشته کنگره آمریکا میزبان ۱۲ شاهد از میان مقام‌های ارشد کاخ‌سفید و وزارت خارجه بود که در پاسخ به احضاریه رسمی کنگره برای ادای توضیحات و کمک به تحقیقات استیضاح در برابر نمایندگان دموکرات و جمهوری‌خواه قرار گرفتند.

تحقیقات استیضاح به دنبال یافتن شواهدی پیرامون اتهام فساد و سوء استفاده ترامپ از قدرت است.

به گزارش بی.بی.سی این تحقیقات پس از آن شروع شد که یک افشاگر به کنگره خبر داد که ترامپ در جریان یک مالمه تلفنی با همتای اوکراینی خود از او خواسته درباره هانتر بایدن، پسر جو بایدن تحقیق کند. جو بایدن که پیش‌تر معاون رئیس جمهوری آمریکا در دوران باراک اوباما بود، اکنون از پیشتازان حزب دموکرات برای نامزدی در انتخابات سال آینده است.

به همین دلیل هم دموکرات‌ها می‌گویند ترامپ با سوء استفاده قدرت منصب ریاست جمهوری آمریکا در پی آن بوده که دولت اوکراین را وادار به جمع آوری اطلاعات مخرب علیه بایدن کند و در این راه حتی کمک نظامی ۴۰۰ میلیون دلاری مصوبه کنگره به اوکراین را برای مدتی معطل نگه داشته است.

رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه در گفتگو با برنامه فاکس و فرندز شبکه خبری فاکس از اخراج ماری یووانویچ، سفیر سابق آمریکا در اوکراین دفاع کرد.

او به این شبکه که اصلی‌ترین رسانه حامی‌اش محسوب می‌شود، گفت: "این سفیر که همه از او تمجید می‌کنند حاضر نبود که عکس من را در سفارت کی‌یف بیاویزد. او حرف‌های بدی درباره من زده بود و حاضر نشده بود از من دفاع کند و البته من حق دارم که اگر بخواهم سفیرم را عوض کنم. استاندارد این است که عکس رئیس جمهور آمریکا باید در سفارت‌خانه‌های ما نصب شود... می‌بینید که این زن یک فرشته نبوده. اوکی؟!"

این نخستین بار نیست که ترامپ از ماری یووانویچ، سفیر سابق دولت خود علنا انتقاد می‌کند.

او پیش‌تر هم در چند توییت به خانم یووانویچ تاخته بود و در جریان تلفن معروف اواخر ژوئیه با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، خانم یووانویج را "خبر بد" توصیف کرده بود و گفته بود که او باید منتظر چیزی باشد؛ جمله‌ای که یووانویچ گفته بود آن را به منزله ارعاب تلقی کرده و از این بابت احساس ترس کرده است.

دموکرات‌ها که رهبری تحقیقات استیضاح را بر عهده دارند انتقادهای مکرر ترامپ از شاهدان احضارشده به کنگره را "ارعاب و تهدید شاهدان" خوانده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترامپ اوکراین استیضاح ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • دانشجویان خارجی حاضر در تظاهرات از آمریکا اخراج می شوند!
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه